Verkoop van duurzame telefonie en inkoop van gebruikte smartphones of tablets
van vrijwel ieder merk of type

Gelukkig houden steeds meer bedrijven zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Duurzaamheid begint al bij kleine dingen maar kan bijdragen aan imagoverbetering en concurrentievoordeel. Met refurbished smartphones van Telga Green Mobile kunt u of uw onderneming vanaf nu ook beschikken over duurzame, 'groene' telefonie.

  • Goedkopere toestellen voor zowel particulieren als bedrijven en inname van vrijwel ieder toestel

  • Lever een positieve bijdrage aan een circulaire economie

  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is positief voor uw bedrijfsimago

Met refurbished smartphones en tablets van Green Mobile kunt u of uw onderneming vanaf nu ook beschikken over duurzame, 'groene' telefonie.

Veel smartphones en tablets bevatten mineralen en metalen die worden gewonnen in Congo. De opbrengst van deze mineralen en metalen wordt gebruikt om op een geweldadige manier conflicten uit te vechten, waarbij vaak kindsoldaten worden ingezet.

Green Mobile brengt devices uit klantretouren, verkopersretouren en demonstraties opnieuw op de zakelijke markt, waardoor er geen gebruik meer gemaakt wordt van deze conflictmineralen.

Bereken de waarde van uw oude device

Koop een refurbished smartphone


Bekijk ook onze publicatie in Connexie B2B:
Complete Oplossing voor de Zakelijke Reseller

Green Mobile en Work-Eazy gaan nauw samenwerken

11 januari 2016 - Green Mobile en Work-Eazy hebben een partnership overeenkomst gesloten. Deze overeenkomst is de eerste stap in een nauwe samenwerking tussen Work-Eazy en Green Mobile op het gebied van duurzaamheid en telecom apparatuur. Work-Eazy voegt met deze overeenkomst een nieuw product en dienst toe aan zijn bestaande portfolio waarmee klanten op volgens de bedrijven ‘professioneel niveau’ met de duurzame oplossingen van Green Mobile bediend kunnen worden.

Lees het nieuwsbericht op connexieb2b.nl

 

20% van alle gebruikte mobiele telefoons recyclen in 2020: De 'Verborgen Schat' ontsluiten!

28 december 2015 - Met Ambitie 2020 wil MVO Nederland bedrijven helpen hun duurzaamheidsambitie waar te maken. Een daarvan is om maar liefst 20% van alle gebruikte smartphones te recyclen. Hiervoor introduceert Green Mobile een statiegeldsysteem om de verduurzaming van de Nederlandse telecom sector een boost te geven.

Lees het nieuwsbericht op investereninmorgen.com

 

Green Mobile steunt Rode Kruis


Green Mobile steunt Rode Kruis

15 december 2015 - Green Mobile gaat de opbrengst van de inzameling van mobiele telefoons en tablets inzetten om de hulpverlening van het Rode Kruis in Nederland te ondersteunen. Daartoe hebben bestuurders Gert Heij van Green Mobile BV en Frank Asser, Manager Corporate Partnerships & Major Donors van het Nederlandse Rode Kruis een overeenkomst getekend. Green Mobile is een aanbieder van duurzame mobiele telefonie en biedt (on)gebruikte/beschadigde telefoons een 'Second Life'. Het Nederlandse Rode Kruis is een noodhulporganisatie.

Lees het volledige persbericht

 

Green Mobile opgenomen in Shop en Drop app


Green Mobile opgenomen in Shop&Drop app

2 december 2015 - De Shop&Drop app is ontworpen om je op een andere manier naar afval scheiden te laten kijken. De gratis app zorgt er voor dat het makkelijk én leuk wordt om je oude spullen gescheiden te 'droppen'. Green Mobile is vanaf vandaag op genomen in de iOS & Android applicatie, die laat zien waar in de buurt van jouw huis of winkels je je oude smartphone of tablet kunt inleveren voor hergebruik en recycling.

Download in de App Store Download in de Google Play Store

 

Green Mobile speelt in op refurbish trend smartphones

23 november 2015 - Een van de meest opmerkelijke uitkomsten van het jaarlijkse consumenten onderzoek van Deloitte was dat een groeiende groep Nederlanders aangeeft voor een goede tweedehands telefoon te kiezen. Green Mobile is twee jaar geleden als initiatief gestart om vanuit milieu oogpunt deze tweedehands toestellen weer op te knappen (refurbishen) en in de markt te zetten.

Lees het nieuwsbericht op connexieb2b.nl

 

Green Mobile lanceert het Upgrade Program ('UP') voor mobiele telefoons in Nederland!

6 oktober 2015 - Green Mobile biedt vanaf 9 oktober 2015 een Upgrade Program ('UP') voor mobiele telefoons. Klanten krijgen hiervoor ieder jaar een nieuwe Green Mobile telefoon gedurende een periode van 3 jaar. Green Mobile UP is inclusief het Green Mobile Protect+ (GMP+) service en verzekert de gebruiker van kosteloze reparatie bij schade, verlengde garantie en een vervangend toestel in geval van verlies of diefstal.

Download het persbericht

Lees het nieuwsbericht op connexieb2b.nl

 

Aangesloten bij MVO Nederland en partner van de Groene Zaak & Organisaties4duurzaam

Green Mobile is aangesloten bij MVO Nederland Green Mobile is aangesloten bij De Groene Zaak Green Mobile is partner van Organisaties4duurzaam

Green Mobile is aangesloten bij MVO Nederland, de Groene Zaak en Organisaties4duurzaam omdat wij vinden dat mobiele telefonie de grootste vervangmarkt is in Europa. Dit houdt tegelijkertijd in dat het de grootste bijdrage levert aan de afvalberg. Zo worden er jaarlijks maar liefst 5 miljoen smartphones en 2 miljoen tablets aangekocht. Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen zorgt voor duurzaamheid binnen uw onderneming en daar dragen wij graag een stukje aan bij.

 

Ambitie 2020: In 2020 wil Green Mobile 20% van alle gebruikte smartphones recyclen

Ambitie 2020: In 2020 wil Green Mobile 20% van alle gebruikte smartphones recyclen

Wist u dat Green Mobile deelneemt aan Ambitie 2020? Met dit initiatief wil MVO Nederland bedrijven helpen hun ambitie waar te maken. Wij willen in 2020 maar liefst 20% van alle smartphones recyclen. Hiervoor introduceert Green Mobile een statiegeldsysteem om de verduurzaming van de Nederlandse telecom sector een boost te geven. Bij aanschaf van een Green Mobile smartphone weet u direct wat u bij inlevering als statiegeld terugkrijgt. Hierdoor wordt recycling bevordert, mijnbouw vermindert, zuiniger omgang met onze edelmetalen en een vermindering van giftig afval.

Bekijk onze ambitie op Ambitie 2020

Anderen bekeken ook:

Mis niets van de Telga Groep!

Ontvang nieuws en interessante aanbiedingen enkele keren per jaar gratis in uw mailbox!