Of u nu een telecomdealer of een ondernemer bent, onze gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar

Gert Heij startte in 1996 in de videothekenbranche en had al snel in de gaten dat het goed zou zijn om naar een multimediastore te groeien. In het jaar 2002, binnen twee jaar na opening van zijn derde winkel in Bodegraven, werd hij verkozen tot beste Videotheek van Nederland en België. Onder de ruim 600 deelnemende winkels was hij qua denken en omzet de concurrenten ver voorbij. Na een onderzoek in Amerika maakte hij in begin 2003 van de winkel in Bodegraven zijn eerste 'entertainmentstore', waarbij ook telefonie werd aangeboden.

Eind 2003 zette hij Telga op voor zijn zakelijke klanten, waar naast zakelijke mobiele telefonie ook vaste telefonie via Wholesale Line Rental (WLR) en Carrier Pre Select werd geleverd. Toen in 2011 VoIP-telefonie algemeen werd geaccepteerd, werd TelgaCIS opgericht voor de zakelijke vaste telefonie.

Om invulling te kunnen geven aan een latente behoefte in de markt, werd begin 2012 TelgaProtect opgericht. Sindsdien wordt dit verzekeringsproduct onder de naam smartverzekerd.nl als White label aangeboden aan telecomdealers.
Eind 2012 vloeide hier Telga Drive uit voort, een dienst die door de verzekeraar kan worden ingehuurd om schadereparaties, pick-up and returns en inzet leen-toestellen uit te besteden.

 

Na een bezoek aan een MVO-congres ontstond in 2013 het idee om Green Mobile op te richten, waarmee een manier bedacht werd om maatschappelijk verantwoord ondernemen te combineren met het verduurzamen van de telecomsector. Green Mobile heeft een groen uitgangspunt door smartphones of tablets van vrijwel ieder merk of type in te kopen (Cash Back) en deze als refurbished device opnieuw op de (zakelijke) markt te brengen.

Omdat wij voor alle klanten van Telga, TelgaCIS, TelgaProtect, Telga Drive en Green Mobile een Single Point of Contact (SPoC) willen zijn, hebben we in 2015 de Telga Groep opgericht. Hiermee bieden we één aanspreekpunt voor al uw zakelijke communicatie vraagstukken!

Maak kennis met het team van de Telga Groep

De Telga Groep bestaat uit diverse communicatie professionals in vaste dienst.

 • Gert Heij, CEO Telga Groep Gert Heij CEO

  Als CEO is Gert net zo belangrijk als de overige medewerkers, maar heeft hij wel de eindverantwoordelijkheid. Gert werkt sinds 1996 in de telecom, multimedia en ICT en is de drijvende kracht achter alle onderdelen van de Telga Groep.

  Maak een LinkedIn-connectie met Gert
 • Linda, Webshop medewerker Green Mobile Linda Webshop medewerker Green Mobile

  Met werkervaring bij een groot opleidingsinstituut en een gerechtsdeurwaarderskantoor is Linda de ideale persoon voor ondersteuning, advies en verkoop van refurbished smartphones, tablets en accessoires.

  Mail Linda
 • Miranda, Reparatie afdeling Green Mobile Miranda Reparatie afdeling Green Mobile

  Miranda is er voor ondersteuning en advies rondom reparaties van refurbished smartphones en tablets, en is door haar werkervaring bij een groot keukenwarenhuis de ideale persoon voor de after sales van Green Mobile.

  Mail Miranda
 • Debby, Webshop medewerker Green Mobile Debby Webshop medewerker Green Mobile

  Met werkervaring als floor manager bij een landelijke hotelketen weet Debby als geen ander met klanten om te gaan. Bij Green Mobile is Debby er voor ondersteuning, advies en verkoop van refurbished smartphones, tablets en accessoires.

 • Diana, Magazijn medewerker Green Mobile Diana Magazijn medewerker Green Mobile

  Diana heeft bij Green Mobile de verantwoordelijkheid over in- en uitgaande pakketten. Met jarenlange werkervaring als magazijn beheerster van een landelijke bouwmarkt-keten is zij een waardevolle toevoeging voor het Green Mobile-team.

 • Robert, Engineer VoIP Robert Engineer VoIP

  Robert is een engineer in hart en nieren. Hij heeft ruim 30 jaar werkervaring bij de grootste telecomprovider van Nederland waar hij verantwoordelijk was voor het uitrollen van telefooncentrales. Robert slaapt niet voordat hij weet hoe hij iets moet bouwen of oplossen.

 • Open Sollicitatie (m/v) Open Sollicitatie Telga Groep

  Ook werken bij de Telga Groep? Mail je CV naar Gert Heij en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Mail Gert Heij
 • MVO Manager gezocht (m/v) Administratief medewerk(st)er Green Mobile

  Ervaring met Exact Online en grootboekrekeningen? Wij zoeken jou voor ca. 10 uur per week (tijd zelf in te delen)

  Stuur ons een e-mail
 • Account Manager gezocht (m/v) Account Manager Telga & TelgaCIS

  Voor het verkopen van onze mobiele oplossingen en VoIP-diensten aan bestaande en nieuwe klanten.

  Bekijk deze vacature