Onafhankelijk advies over zakelijke spraak- en data abonnementen van alle bekende providers

Onafhankelijk advies over zakelijke spraak- en data abonnementen van alle bekende providers

De wereld van mobiele telefonie kenmerkt zich door een veelvuldig aanbod van spraak- en data abonnementen die regelmatig veranderen. Binnen dit aanbod wilt u natuurlijk het beste abonnement, maar het beste abonnement bestaat echter niet. Elk abonnement heeft zo zijn voor- en nadelen.

Efficiënter werken met Telga

Mobiele communicatie gaat verder dan alleen spraak- en data-abonnementen. Door onze kennis op het gebied van hardware, mobiel internet en de integratie met (hosted) VoIP kunnen wij uw mobiele communicatie compleet inrichten. Mobiel internet is voor veel ondernemers niet meer weg te denken uit de gemiddelde werkdag. Dit is niet zo gek, want door mobiel internet juist in te richten kunnen u en uw medewerkers veel efficiënter werken.

Telga adviseert u graag over de juiste vorm en toepassing. Meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Telga is Vodafone Connectivity Partner

Vodafone Connectivity Partner

Telga is door Vodafone uitgeroepen tot Vodafone Connectivity Partner. Wij zijn hiermee toegevoegd aan het Vodafone Business Partner Program, waarvoor Vodafone een select aantal partners heeft selecteerd die zich onderscheiden in oplossingen en ondersteuning voor klanten. Telga is er hier één van, waardoor wij onze klanten maatwerk kunnen leveren, een rechtstreeks aanspreekpunt zijn tussen klant en Vodafone en wij in staat zijn om bepaalde proposities (abonnementen) te mogen verkopen. Hierdoor kunnen wij een nog betere economy prijs hanteren voor businessclass communication.

Advies over het juiste abonnement

Telga is onafhankelijk leverancier van Vodafone Telga is onafhankelijk leverancier van Telfort Telga is onafhankelijk leverancier van KPN Telga is onafhankelijk leverancier van T-Mobile

De vraag is welk abonnement het best bij uw specifieke belgedrag past. Om dit te kunnen bepalen, dient u tot op detailniveau uw belprofiel inzichtelijk te hebben.

Als onafhankelijke leverancier van KPN, Vodafone, Telfort en T-Mobile is Telga perfect in staat dit voor u uit te voeren. Wij kunnen u adviseren over de meest voordelige oplossing wanneer het gaat om zakelijke abonnementen.

Vrijblijvend advies over het juiste abonnement voor uw werknemers?

  • Reduceer de communicatiekosten van uw bedrijf tot het maximaal haalbare: Business Class Solutions tegen Economy Class tarieven!

  • Communiceer effectiever met uw klanten dankzij op maat gemaakte oplossingen. Communicatie is bij ons geen doel maar een middel om uw core business uit te voeren.

  • Onafhankelijke analyses en advies over het communicatieproces van uw bedrijf, met één SPOC (Single Point Of Contact) als het gaat om communicatie.

Ontvang GRATIS advies op maat! Bel 085 - 0282828