Smartphones, tablets, abonnementen op maat en flexwerken voor kleine en/of grote bedrijven

Bij Telga deponeert u de ondoorzichtelijke contracten van de telecomoperators. Wij zorgen voor een helder en transparant advies en bewaken de contracten. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u zich weer bezig houden met uw core business.

  • Reduceer de communicatiekosten van uw bedrijf tot het maximaal haalbare: Business Class Solutions tegen Economy Class tarieven!

  • Communiceer effectiever met uw klanten dankzij op maat gemaakte oplossingen. Communicatie is bij ons geen doel maar een middel om uw core business uit te voeren.

  • Onafhankelijke analyses en advies over het communicatieproces van uw bedrijf, met één SPOC (Single Point Of Contact) als het gaat om communicatie.

Dankzij onze opgebouwde kennis en jaren lange ervaring vinden wij voor onze klanten de juiste oplossing in het complexe en onoverzichtelijke aanbod van telecom. Dat komt omdat wij communicatie niet zien als doel maar als middel. Zo kunt u zich namelijk bezig houden met uw eigen core business. Wij kunnen dit, omdat wij écht onafhankelijk opereren van de aanbieders van mobiele telefonie.

Telga heeft met operators als KPN, Vodafone, Telfort en T-Mobile dezelfde samenwerking. Wij zijn dus niet gebonden aan één aanbieder maar hebben een uitstekende relatie met álle aanbieders. Hierdoor krijgen wij voor onze klanten de juiste, op maat gemaakte oplossingen, tegen de juiste prijs / kwaliteit verhouding. 

De inkoop van hardware doen wij al geruime tijd via diverse binnen– en buitenlandse inkoopkanalen. Als er een nieuw model uitkomt zijn wij vaak de eerste die deze kunnen leveren. Voor wat betreft de prijzen voor onze hardware: dit proberen wij voor de eindgebruiker altijd tot het maximale te reduceren.

Download de gratis brochure

Anderen bekeken ook:

Mis niets van de Telga Groep!

Ontvang nieuws en interessante aanbiedingen enkele keren per jaar gratis in uw mailbox!