Altijd zorgeloos mobiel

Uw smartphone, tablet of laptop verzekerd tegen schade, water, verlies of diefstal
zonder onverwacht hoge reparatiekosten

Vanaf vandaag kun je optimaal gebruik maken van een verzekering die je kostbare mobiele apparatuur kan verzekeren. Hiermee ben je dus altijd zorgeloos mobiel!

  • Sluit onverwachte hoge kosten voor reparatie uit met onze concurrerende tarieven.

  • Uw device binnen 5 werkdagen gerepareerd retour.

  • De meest uitgebreide dekking en de beste service.

Uw smartphone, tablet of laptop verzekerd tegen schade, water, verlies of diefstal zonder onverwacht hoge reparatiekosten

Telga Protect opereert op de zakelijke markt onder de naam Smartverzekerd.nl: een online transactieplatform ten behoeve van de telecom dealers die hun klanten willen voorzien van uitgebreide verzekeringsmogelijkheden. Hierbij werken we samen met in Nederland gehuisveste First Class verzekeringsmaatschappijen, die zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiƫle Dienstverlening.

Smartphone verzekering
Een ongeluk zit in een klein hoekje. En als je smartphone schade oploopt wil je niet langs een reparatiepunt. Daarom hebben wij een haal- en brengservice en zorgen wij dat je een vervangend toestel ontvangt. Daardoor ben je snel weer mobiel bereikbaar!

Tablet verzekering
Gedurende de eerste 12 maanden vanaf de aanschafdatum geldt bij schade wegens totaalverlies een nieuwwaarde regeling zonder afschrijving, op basis van het aankoopbedrag.

Notebook verzekering
Het kan natuurlijk gebeuren dat je tijdens je vakantie jouw notebook verliest of kwijtraakt. Door onze wereldwijde dekking hoef je je ook in het buitenland geen zorgen te maken bij verlies, diefstal of schade.

Ook dealer worden van Telga Protect?

Bent u dealer van mobiele apparatuur? Wij bieden een compleet verzekeringspakket voor dealers van mobiele apparatuur aan. Via in Nederland gehuisveste First Class verzekeringsmaatschappijen, die zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, bieden wij verzekeringsproducten aan met wereldwijde dekking. Door een volledig digitaal proces bent u direct verzekerd en bieden wij snelle schade-afhandeling.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ga naar smartverzekerd.nl
Heeft je smartphone waterschade? Tips bij vochtproblemen!
Heeft je smartphone waterschade? Tips bij vochtproblemen!

Valt je smartphone in het water (wasbak, regenplas, wasmachine, toiletpot) dan is er geen seconde te verliezen om eventuele schade te beperken. Er zijn allerlei manieren waarop je mobiele telefoon waterschade kan oplopen: hij valt in het water, je gooit er drank overheen, hij raakt bezweet tijdens het sporten of je regenjas blijkt toch niet helemaal waterdicht. Neem snel actie om zoveel mogelijk schade te voorkomen. Hieronder lees je welke stappen je moet nemen, afhankelijk van het type waterschade.

Lees het artikel
Uw oude toestel is geld waard!
Uw oude toestel is geld waard!

Iedereen heeft wel een oude smartphone in de kast liggen. Zonde, want wist u dat de electronica en andere componenten van deze toestellen geld waard zijn? Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikte (of defecte) toestellen inleveren bij de Telga Groep. Ingeleverde toestellen worden door ons als refurbished terug in de markt gebracht zodat we meewerken aan een circulaire economie. Deze MVO-constructie is niet alleen goed voor onze aardbol, maar ook goed voor uw portemonnee. Ontvang geld retour voor uw oude toestel en koop een goedkoper refurbished device terug.

Neem contact met ons op

Ook dealer worden van Telga Protect?

  • Sluit onverwachte hoge kosten voor reparatie uit met onze concurrerende tarieven.

  • Uw device is binnen 5 werkdagen gerepareerd retour.

  • De meest uitgebreide dekking en de beste service.

Ontvang GRATIS advies op maat! Bel 085 - 0282828

Anderen bekeken ook:

Mis niets van de Telga Groep!

Ontvang nieuws en interessante aanbiedingen enkele keren per jaar gratis in uw mailbox!